برگزاری کارگاه برنده ها و بازنده ها در جهان استارت آپ ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۲ |

برگزاری کارگاه برنده ها و بازنده ها در جهان استارت آپ ها به اطلاع اعضای هیات علمی و دانشجویان می رساند کارگاه برنده ها و بازنده ها در جهان استارت آپ ها مورخ 10 دی ماه در سالن طبقه هشتم کتابخانه مرکزی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ توجه به اهمیت توجه به استارت آپ های حوزه دارویی در راستای گام برداشتن به سمت دانشگاه نسل سوم، معاونت آموزشی با همکاری دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه کارگاه برنده ها و بازنده ها در جهان استارت آپ ها: مورد خاص بیوتکنولوژی دارویی را با حضور دکتر محمدصالح فرازی دکتری مدیریت از دانشگاه UPO اسپانیا، مدرس دانشگاه کارلوس سوم مادرید و پژوهشگر مدعو موسسه فناوری نیوجرسی در روز دوشنبه مورخ 10 دی ماه از ساعت 10 الی 13 در سالن طبقه هشتم کتابخانه مرکزی برگزار می نماید.
در این کارگاه به کاربردهای بیوتکنولوژی در تولید داروهای با فناوری بالا، چرخه عمر یک شرکت نوپای بیوتکنولوژی و موردپژوهی شرکت های نوپا و کمپانی های موفق بین المللی اشاره خواهد شد.
امید است با انجام برنامه های از این دست و ارتباط با نخبگان خارج از کشور بتوان گام های مفیدی در راستای دانشگاه نسل سوم برداشت.
علاقه مندان جهت شرکت در این کارگاه می توانند از طریق لینک زیر ثبت نام نمایند:
 تذکر: با توجه به محدود بودن ظرفیت، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند.

دفعات مشاهده: 724 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر