لیست کارگاه های یازدهمین کنگره آزمایشگاه و بالین

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ |
لیست کارگاه های برنامه ریزی شده در یازدهمین کنگره آزمایشگاه و بالین که توسط اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات ایمونولوژی تدریس می گردند در جدول ذیل درج گردیده شده است.

ردیف نام کارگاه مدرس کارگاه مکان برگزاری تاریخ برگزاری ظرفیت هزینه ثبت نام
1 آموزش ایمنوفلورسانس دکتر حقیقی، دکتر عصاره زادگان، دکتر تاجیک علوم پزشکی ایران 25 دی - یکروزه 30 70هزار تومان
2 کنترل کیفی در ایمنی شناسی دکتر فلک علوم پزشکی تهران 27 دی - صبح 30 30 هزار تومان

لیست کامل کارگاه های کنگره را در این لینک می توانید مشاهده نمایید.
لطفا جهت ثبت نام در هر کدام از کارگاه ها به پروفایل ثبت نامی خود در سایت کنگره مراجعه نمایید. (سایت کنگره)

در صورت وجود هر گونه سوال در ارتباط با  ثبت نام کارگاهها ، با شماره همراه 09153511377  بین ساعت های 18 الی 21 تماس حاصل کرده و یا با آدرس پست الکترونیک h_hosseini121@yahoo.com مکاتبه نمایید.

دفعات مشاهده: 590 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر