برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه سرکار خانم طیبه آقایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۳ |
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد سرکار خانم طیبه آقایی در تاریخ 30 دی ماه 1397 در گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

عنوان پایان نامه:
بررسی تاثیر نانوذرات طلا و پلیمر پلی اتیلن گلایکول بر بهبود علائم بالینی و میزان
  IL-23 و IL-27 در مدل موشی EAE

یافته های این طرح حاکی از توانایی بالقوه نانوذرات طلا و پلیمر پلی اتیلن گلایکول به عنوان عواملی با رویکرد درمانی در بهبود علائم بالینی بیماری مالتیپل اسکلروزیس بود که امید است در فازهای بالینی تحقیقات نیز نتایج چشمگیری بدست آید.

مقالات مستخرج از این طرح تحقیقاتی در مرحله داوری در ژورنال می باشد. علاوه بر این سرکار خانم طیبه آقایی با کمک استاد راهنما جناب آقای دکتر جزایری موفق به چاپ 2 مقاله مروری در ژورنال های معتبر گردیدند که لینک این مقالات در ادامه درج گردیده است.

Colorimetric detec ion based on gold nano particles (GNs): An easy, fast, inexpensive, low- ost and short time method in detection of analytes (protein, DNA, and ion)
Gold nanoparticle and polyethylene glycol in neural regeneration in the treatment of neurodegenerative diseases

دفعات مشاهده: 599 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر