انتصاب سیزدهمین وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۶ |

متن خبر مورد نظرنمایندگان مجلس به سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان رای اعتماد دادند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (دوشنبه) بعد از استماع نظرات موافقان و مخالفان و برنامه‌های وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان با ۲۲۹ ‌رای موافق، ۲۵ ‌رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۵۹ ‌نماینده حاضر به سعید نمکی رأی اعتماد دادند.

محمد حسین فرهنگی و حسین مقصودی نمایندگان تبریز و سبزوار به عنوان مخالف و مهدی فرشادان، علی نوبخت، علیرضا سلیمی و ساداتی نژاد نمایندگان سنندج، تهران، محلات و کاشان به عنوان موافق وزیر صحبت کردند.

پزشکیان رئیس جلسه با آرزوی توفیق برای نمکی و تبریک به او ابراز امیدواری کرد در مسئولیت جدید بتواند قوانین مصوب را با قدرت و جسارت ادامه دهد و خدمتگزار مردم باشد.

دفعات مشاهده: 507 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر