شیر مادر باعث ایجاد ایمنی طولانی مدت در کودک می گردد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |

به گزارش یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه بیرمنگام، شیر مادر می تواند باعث ایجاد ایمنی مادام العمر در برابر عفونت ها گردد.
تا پیش از این عقیده عمومی بر این بود که شیر مادر باعث ایجاد ایمنی موقت در نوزاد گردد و تا زمانی که نوزاد از شیر مادر تغذیه می کند این ایمنی ادامه خواهد داشت، ایمنی ای که به آنتی بادی ها و پروتئین های دیگر موجود در شیر مادر نسبت داده شده بود.

اما تحقیق اخیر بر روی موش های آلوده به انگلی که قبل از بارداری به انگل آلوده شده بودند،  نشان داد که نوزادان این موش ها که از شیر مادر تغذیه کرده اند ایمنی مادام العمر نسبت به آن عامل انگلی پیدا کردند. همچنین طی این مطالعه برای اولین بار مشاهده گردید که این ایمنی طولانی مدت توسط سلول های ایمنی در شیر مادر به نوزاد منتقل می شوند.

محققین این پروژه امیدوارند که در آینده با انجام تحقیقات بیشتر انسانی به درک کامل تری از این فرایند دست یابند و بتوانند با استفاده از اطلاعات بدست آمده واکسن های مؤثرتری از واکسن های موجود حال حاضر جهت استفاده زنان باردار به منظور ایمن کردن کودکان به عفونت های مختلف طراحی و تولید کنند.

پست الکترونیک : soheil.rahmani.fard gmail.com
اقتباس از : MedicalXpress
تاریخ خبر: جون ۲۰۱۹

دفعات مشاهده: 133 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر