طراحی درمان جدید برای سرطان پانکراس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۰ |
مطالعه جدیدی که در دانشگاه ویرجینیا انجام شده است ابعاد تازه ای از نحوه عملکرد سرطان پانکراس را نمایان ساخت و می تواند پایه ساز تولید داروها و روش های درمانی جدید برای سرطان پانکراس باشد.
سرطان پانکراس یکی از کشنده ترین سرطان هاست و دارو های حال حاضر در اغلب موارد موفق به درمان یا کنترل آن نیستند. از این جهت به منظور یافتن روش ها درمانی و داروهای جدید نیاز مبرمی به درک هرچه کاملتر مکانیسم این سرطان حس می شود.

مطالعه ای که اخیرا انجام گردید به بررسی تغییرات ایجاد شده در میتوکندری (پایگاه انرژی سلول) در سرطان های پانکراس توام با جهش در ژن RAS، پرداخت. در این سلول ها متوجه شدند که زمانی که ژن RAS فعال می گردد اندامک میتوکندری به چندین تکه تقسیم شود و این موضوع در پروسه تامین انرژی سلول تغییراتی را بوجود می آورد و این تغییرات در پایه گذاری سرطان نقش ایفا می کنند.

اما بنظر می آید که همین پروسه نقطه ضعفی برای سرطان باشد زیرا در این مطالعه مشخص شد که در صورت مهار تقسیم میتوکندری، به طور چشمگیری از رشد سرطان جلوگیری به عمل می آید و حتی در صورت رشد، سلول های سرطانی تدریجا فعالیت میتوکندری خود را از دست می دهند و از بین می روند.
گرچه این داروها هنوز در مراحل ابتدایی طراحی و تولید هستند اما باعث شده اند که دانشمندان طریقه عملکرد چند دارو که در مراحل بالاتری از پروسه تولید هستند را بهتر درک کنند و هم اینکه بهتر متوجه شوند که کدام بیماران به درمان پاسخ می دهند و کدام خیر.

اقتباس از : MedicalXpress
تاریخ خبر: سپتامبر ۲۰۱۹

دفعات مشاهده: 52 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر