برگزاری سمپوزیوم تاثیر مایکروبیوتای انسانی بر سلامت و بیماریها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۸ |
سمپوزیوم تاثیر مایکروبیوتای انسانی بر سلامت و بیماریها در اول آبان ماه ۹۸ توسط کمیته تحقیقات دانشجویی انستیتو پاستور ایران برگزار شد. در این سمپوزیوم ابتدا آقای دکتر زالی در مورد نقش مایکروبیوم در بیماریهای گوارشی و سپس آقای دکتر قانعی در مورد مایکروبیوم ریه سخنرانی کردند. سپس آقای دکتر شاهسوند (روانپزشک) نقش مایکروبیوم را در بیماریهای اعصاب و روان شرح دادند و آقای دکتر روحانی در مورد IBD بیماری التهابی روده و مایکروبیوم و کاربرد پیوند مدفوع یا FMT صبت کردند.

در این سمپوزیوم دیتابیس مایکروبیوم که توسط محققان انستیتوپاستور راه اندازی شده است معرفی شد و در انتها نیز آقای دکتر سید داورسیادت سخنرانی جامعی در ارتباط با مایکروبیوم و نقش آن در سلامت و بیماری ارایه کردند.
در این سمپوزیوم همکارانی از سه مرکز پژوهشکده ایمونولوژی و بیماریهای عفونی حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر