آدرس مرکز تحقیقات ایمونولوژی جهت ارجاع در مقالات و سایر انتشارات |
مرکز تحقیقات ایمونولوژی، پژوهشکده ایمونولوژی و بیماری های عفونی، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران. Immunology Research Center, Institute of Immunology and Infectious Diseases, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran. |
08:54 = ساعت فعلی سرور
برای ساخت این دستگاه، گوما و تیمش ادبیات پزشکی موجود را مورد بررسی قرار دادند تا شمار نشانگرهای زیستی شناخته شده موجود در نفس بیمار متناسب با هربیماری را شناسایی کنند. محققان برای تشخیص نشانگرهای زیستی آنفلوانزا، از سه سنسور استفاده کردند. برخلاف دیگر دستگاههای تشخیص بیماری که تنها از یک نشانگر زیستی برای تشخیص یک بیماری استفاده می کنند، به عنوان مثال نیتریک اکسید برای تشخیص آسم و استون برای تشخیص دیابت، دستگاه جدید از سه سنسور برای تشخیص نیتریک اسید، آمونیاک و ایزوپرن استفاده می کند.
محققان مدعی اند که وجود هر سه نشانگر زیستی در بیمار، به معنی وجود ویروس آنفلوانزا در بیمار است. اعتقاد بر این است که توانایی دستگاه جدید در تشخیص ویروس آنفلوانزا دست کمی از تستهای انجامشده در مطب پزشک ندارد. محققان امیدوارند که پای دستگاههای تحلیل-تنفسشان برای تشخیص آنفلوانزا به داروخانهها هم باز شود. اگر استفاده از دستگاه برای عموم راحت و در دسترس باشد، می تواند به مردم در تشخیص و درمان به موقع در مراحل ابتدایی آنفلوانزا کمک کند. همچنین این دستگاه می تواند مانع خوبی در برابر گسترش و شیوع این بیماری باشد، که در این صورت هم از افراد محافظت می کند و هم از سلامتی عمومی جامعه.
تهیه و تدوین: دکتر فاطمه فرجی
منبع: https://www.mdpi.com/۱۴۲۴-۸۲۲۰/۱۷/۱/۱۹۹/htm
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز تحقیقات ایمونولوژی می باشد.
طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق
© 2018 All Rights Reserved | Immunology Research Center
Designed & Developed by : Yektaweb