نمایش آمار بازدیدهای زیربخش : 762057

روز: پنجشنبه مورخ 14 مرداد 1400

برگزاری جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات ایمونولوژی در تاریخ ۱۳/۱۲/۱۳۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/12/17 |
  • این جلسه با حضور اعضای هیات علمی پژوهشی و آموزشی مرکز در روز چهارشنبه ۱۳ اسفند ماه ۹۹ بصورت مجازی برگزار شد.
  • هدف از برگزاری جلسه ارائه گزارشی از عملکرد مرکز تحقیقات ایمونولوژی طی یک سال گذشته (۱۳۹۹) و ارزیابی عملکرد این مرکز در مقایسه با سایر مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مراکز تحقیقاتی کل کشور بود.
  • در این جلسه جناب آقای دکتر عصاره زادگان، رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گزارشی اجمالی از عملکرد مرکز در سال ۹۹ را ارائه نمودند، همچنین چالش ها و افق پیش روی مرکز در این جلسه بیان شد.
  • جناب آقای دکتر میرصفا، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گزارشی از عملکرد پژوهشی و مقالات چاپ شده توسط مرکز را ارائه دادند و نتایج حاصل از ارزیابی عملکرد مرکز در مقایسه با سایر مراکز تحقیقاتی را بیان نمودند.
  • در پایان اعضای مرکز نظرات و پیشنهادات خود را به منظور بهبود عملکرد مرکز بیان نمودند.

دفعات مشاهده: 3326 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر