به روزرسانی: 1400/5/9

روز: پنجشنبه مورخ 14 مرداد 1400

بررسی زمینه های تقویت و تعامل مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و سازمان جهانی بهداشت

| تاریخ ارسال: 1400/2/29 |
این جلسه در تاریخ  چهارشنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ با حضور رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت آقای دکتر محمدمهدی گویا، رئیس دانشگاه آقای دکتر جلیل کوهپایه زاده ، معاون بهداشت آقای دکتر بابک عشرتی ، مدیر هماهنگی مراکز تحقیقاتی آقای دکتر مرتضی ناصر بخت و چند تن از روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه از جمله رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی آقای دکتر محمدعلی عصاره زادگان برگزار شد.

دکتر گویا با اشاره به ظرفیت های کم نظیر دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: این دانشگاه می تواند نقش مهمی در تامین امنیت سلامت کشور ایفا کند. ایشان با بیان ویژگی های خاص دانشگاه ایران از نظر متخصصان شاخص و مراکز تحقیقاتی فعال؛ پژوهش در خصوص مقاومت های دارویی، سلامت و بهداشت منابع آب، کارآزمایی بالینی دارو و واکسن و پیش گیری و مقابله با بیماری ایدز را از مستعدترین زمینه های ایجاد مرکز همکاری این دانشگاه با سازمان بهداشت جهانی برشمرد.
دکتر کوهپایه زاده نیز با یادآوری اهمیت تقویت تعامل سازنده دانشگاه با مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی، سال ۱۴۰۰ را سالی طلایی برای توجه و سرمایه گذاری در مراکز تحقیقاتی و ارتقا زیرساخت ها دانست و افزود: امسال موضوع سلامت در اوج توجه همگانی قرار دارد و می توان با تعامل با سایر سازمان ها، جذب سرمایه گذار و جلب مشارکت خیرین، قدم های سازنده ای در این زمینه برداشت.
ایشان در ادامه گفت: ما در مدیریت و تخصیص منابع سوء مدیریت داریم و منابع محدود را باید در جایی که اثر بخشی بیشتری دارد هزینه کنیم. همچنین، وی با تاکید براینکه کیفیت و فعالیت موثر مراکز تحقیقاتی اهمیت بیشتری دارد نه کمیت آن ها، تصریح کرد: تعدادی از مراکز تحقیقاتی دانشگاه یا مشکل مدیریتی دارند و یا خارج از اولویت ها فعالیت می کنند که در صورت اصلاح نکردن این روند، لاجرم تعطیل می شوند.

در ادامه جلسه رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران جناب آقای دکتر عصاره زادگان به بیان گزارشی از فعالیت ها مرکز تحقیقات ایمونولوژی بویژه راه اندازی آزمایشگاه COVID-۱۹ و انجام یکی از جامع ترین طرح های تحقیقاتی در خصوص  تغییرات ژنی سیستم ایمنی بدن در بیماران مبتلا به کرونا پرداختند. در انتها نیز ایشان بر حمایت بیشتر مسئولین از مراکز تحقیقات بویژه مراکز تحقیقات مرتبط با بیماری های واگیر تاکید نموده و برای انجام فعالیت های مشترک پژوهشی در زمینه های مطرح شده و تاسیس مرکز تحقیقات واکسن و تعامل با وزارت بهداشت و سازمان جهانی بهداشت اعلام آمادگی کردند.

تهیه و تدوین خبر: دکتر فاطمه فرجی
                              دکترای تخصصی ایمونولوژی

دفعات مشاهده: 1323 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر