نمایش آمار بازدیدهای زیربخش : 762044

روز: پنجشنبه مورخ 14 مرداد 1400

وبینار آشنایی با اصول کشت سلول و انواع روش های بررسی تکثیر سلولی

| تاریخ ارسال: 1400/4/9 |
به اطلاع مخاطبین محترم می رسانیم که وبینار  " آشنایی با اصول کشت سلول و انواع روش های بررسی تکثیر سلولی" در تاریخ دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۸ برگزار خواهد شد.

در این وبینار تعاریف و مفاهیم اولیه کشت سلول؛ تجهیزات، وسایل کشت سلول و نکات ایمنی برای ورود به اتاق کشت سلول؛ آلودگی های رایج و روش شناسایی آن­ها؛ انواع محیط کشت و محتویات آن­ها؛ نحوه شمارش سلولی، پاساژ دادن و فریز کردن سلولهای چسبان و غیرچسبان و  انواع روش های بررسی تکثیر سلولی توضیح داده خواهد شد.

در پایان وبینار به شرکت کنندگان مدرک معتبر ازطرف مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعطا خواهد شد.

مبلغ ثبت نام ۵۰ هزار تومان و برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران تخفیف ۲۰هزار تومانی درنظر گرفته شده است.

به علت ظرفیت محدود اولویت ثبت نام با افرادی خواهد بود که با واریز وجه، ثبت نام خود را قطعی نموده اند.

جهت ثبت نام در ساعات اداری با شماره تلفن ۶۴۳۵۲۶۵۹۰۲۱- تماس حاصل فرمایید.

تهیه و تدوین خبر:
دکتر فاطمه فرجی
دکترای تخصصی ایمونولوژی

دفعات مشاهده: 602 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر