به روزرسانی: 1400/8/1

روز: پنجشنبه مورخ 6 آبان 1400

| تاریخ ارسال: 1400/5/9 |

مطالعه ای نشان می دهد که از هر چهار بیمار سرطانی یک نفر در برابر سرخک و اوریون از ایمنی کافی برخوردار نیست.
محققان مرکز تحقیقات سرطان فرد هاچینسون یافته هایی را در مجله JAMA Network Open منتشر کرده اند که نشان می دهد بسیاری از بیماران سرطانی از ایمنی کافی در برابر ویروس های سرخک و اوریون برخوردار نیستند. بالاترین گروه های خطر در این مطالعه بزرگسالان جوان و دریافت کنندگان پیوند مغز استخوان بودند که اطلاعاتی را در اختیار پزشکان قرار می دادند که قبلاً به آسانی در دسترس نبود و در پیشگیری از عفونت های آینده در بیماران سرطانی مفید خواهد بود.
الیزابت کرانتز، متخصص آمار در فرد هاچ و نویسنده ارشد این مطالعه می گوید: "یافته های ما واقعاً بر ضرورت افزایش مصونیت در سطح جامعه، به ویژه در بین کارکنان مراقبت های بهداشتی یا مراقبان که تماس مکرر با بیماران سرطانی دارند ، برای محافظت از این جمعیت آسیب پذیر تأکید می کند."
کرانتز و تیم مطالعه نتایج آنتی بادی ۹۵۹ بیمار را در اتحادیه مراقبت از سرطان سیاتل تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که ۲۵ درصد از شرکت کنندگان در مطالعه آنتی بادی های محافظتی کافی در برابر ویروس سرخک و ۳۸ درصد آنتی بادی های کافی در برابر ویروس اوریون ندارند. علاوه بر این، این مطالعه همچنین نشان داد که سطح آنتی بادی ها علیه این ویروس ها بر اساس سن، نوع سرطان و درمان متفاوت است.
اگرچه واکسیناسیون دوران کودکی مسئول محدود کردن شیوع سرخک و اوریون بوده است، اما COVID-۱۹ پیشرفت این دستاورد بهداشت عمومی را کند می کند. در مقایسه با SARS-CoV-۲ ، سرخک به مراتب مسری تر است و در صورت وقوع بیماری، تهدیدی جدی برای بیماران سرطانی خواهد بود. در سال های اخیر، میزان واکسیناسیون کودکان در برابر سرخک، اوریون و سرخجه در بخش هایی از کشور کاهش یافته است، اگرچه درمان های جدید به زنده ماندن بسیاری از بیماران سرطانی کمک می کند.
وی ادامه داد: مردم دیگر به پزشک مراجعه نمی کنند و ما نیز اعزام مردم برای واکسیناسیون کودکان را متوقف نموده ایم.
دکتر استیو پرگام، متخصص بیماریهای عفونی در فرد هاچ و نویسنده ارشد مطالعه، مدیر پزشکی پیشگیری از عفونت در SCCA و مطالعه، خاطرنشان کرد: نگرانی من این است که شیوع بیماری سرخک در سراسر جهان اتفاق می افتد زیرا ما به این موضوع توجه نکرده ایم یا منابع لازم را در اختیار آن قرار نداده ایم. " "شیوع اوریون و سرخک به طور بالقوه چیزی است که در صورت عدم دستیابی به واکسن ها در آینده ما اتفاق می افتد. "
با بررسی عمیق تر داده ها، تیم مطالعه تفاوت های ظریفی را پیدا کرد که به پزشکان دیدگاه نسبت به یافته ها می دهد. آنها این فرضیه را مطرح کردند که میزان پایین حفاظت آنتی بادی در بین جوانان در مطالعه می تواند ناشی از انواع سرطان هایی باشد که جوانان بیشتر احتمال دارد آنها را داشته باشند مانند بدخیمی های خونی.
کرانتز خاطرنشان کرد: از آنجا که سرطانهای بافت های توپر در افراد مسن شیوع بیشتری دارد، بیماران جوانتر در این مطالعه به احتمال زیاد دچار بدخیمی های خونی بودند. "تجزیه و تحلیل دقیق داده ها نشان داد که سن و نوع سرطان به احتمال زیاد عوامل مهمی در ایمنی سرخک و اوریون هستند."

تهیه کننده خبر:
دکتر فاطمه فرجی
دکترای تخصصی ایمونولوژی

منبع خبر: https://medicalxpress.com/news/۲۰۲۱-۰۷-cancer-patients-lack-sufficient-immunity.html

دفعات مشاهده: 1137 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر