به روزرسانی: 1400/8/1

روز: پنجشنبه مورخ 6 آبان 1400

آشنایی با اصول پروپوزال نویسی

| تاریخ ارسال: 1400/6/30 |
به اطلاع مخاطبین محترم می رسانیم که وبینار "آشنایی با اصول پروپوزال نویسی" در تاریخ شنبه ۱۴۰۰/۷/۱۰ برگزار خواهد شد.

در این وبینار مفاهیم و تعاریف پروپوزال یا طرح تحقیقاتی علوم پایه پزشکی، هدف از نوشتن پروپوزال و ارکان اصلی پروپوزال، آشنایی با مراحل مختلف نگارش پروپوزال، آشنایی با انواع مطالعه و انواع متغیرهای مطالعه توضیح داده خواهد شد.

در پایان وبینار به شرکت کنندگان مدرک معتبر از طرف مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعطا خواهد شد.

مبلغ ثبت نام ۵۰ هزار تومان و برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران تخفیف ۲۰ هزار تومانی درنظر گرفته شده است.

به علت ظرفیت محدود اولویت ثبت نام با افرادی خواهد بود که با واریز وجه، ثبت نام خود را قطعی نموده اند.

ثبت نام از طریق آدرس http://workshops.iums.ac.ir انجام شده و تایید ثبت نام با ارسال فیش واریزی به شماره واتساپ ۰۹۳۶۹۸۶۰۸۴۷ انجام می شود.

دفعات مشاهده: 532 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر