بازدیدهای ۲۴ ساعت گذشته: 194105

روز: یکشنبه مورخ ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

واکسن کرونا برای آزمایش به آمریکا ارسال شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۱۱ |

این روزها تمامی مردم سراسر جهان، به خصوص کشورهای آلوده به "کرونا ویروس" سخت منتظر شنیدن خبر ساخت واکسن قطعی برای این ویروس هستند. در حال حاضر دانشمندان سراسر جهان به دنبال ساخت واکسن "کرونا ویروس" هستند و البته که تنها زمان ثابت خواهد کرد کار تحقیقاتی کدامیک از آنها مفید واقع خواهد شد.

با توجه به شیوع کروناویروس، شرکت "مدرنا"(Moderna) خبر داد که نسخه آزمایشگاهی این واکسن را برای آزمایشات اولیه به مسئولان عالی "موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار ایالات متحده آمریکا"(NIAID) ارسال شده‌اند.

شرکت "مدرنا  که روی تکنولوژی  واکسن های mRNA  به عنوان یک روش سریع و انعطاف پذیر در برابر حملات ویروسهای جدید فعالیت میکنند؛به خبرگزاری ها اطلاع داد که: ما  واکسن "mRNA-۱۲۷۳" را به "مؤسسه ملی سلامت"(NIH) ارسال کردیم تا فاز اولیه مطالعاتی آن در آمریکا انجام شود. قرار است محققان موسسه ملی سلامت آمریکا(NIH) آزمایشات فاز انسانی این واکسن را انجام دهند.

موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا"(NIAID)، یکی از ۲۷ موسسه تشکیل دهنده "موسسه ملی سلامت آمریکا"(NIH) است که همگی زیر نظر وزارت بهداشت این کشور فعالیت می‌کنند.

انتظار می‌رود که آزمایشات بالینی این واکسن اواخر ماه آوریل انجام شود. اگر این آزمایش‌ها موفقیت آمیز پیش رود، وضع مقررات و مطالعات عمیق‌تری را به دنبال خواهد داشت. به این ترتیب این احتمال وجود دارد که این واکسن تا سال آینده آماده توزیع نخواهد شد.

دکتر مریم عظیمی

دکترای تخصصی ایمونولوژی
منبع: CNBC
تاریخ خبر: ژانویه ۲۰۲۰