تهیه عصاره (Extract) از منابع آلرژی زای گیاهی و قارچی برای اهداف تشخیصی، درمانی و تحقیقاتی
بیماری آلرژی به عنوان شایع ترین اختلال سیستم ایمنی بدن در انسان امروزه به یکی از چالش های بهداشتی در بسیاری از کشورها بویژه کشورهای صنعتی و در حال توسعه تبدیل شده است. برای تشخیص مواد حساسیت زا یا آلرژن های مسبب بیماری در اولین قدم باید با استفاده از عصاره ها (Extracts) حاصل از منابع آلرژی زا آلرژن هایی که باعث ایجاد عوارض در بیمار شده است را شناسایی نمود.
امروزه به طور رایج از عصاره های حاصل از منابع آلرژی زا (مانند عصاره های مواد حساسیت زای تنفسی نظیر گرده گیاهان، اسپور قارچ ها و کپک ها، هیره یا مایت گردو غبار منزل و یا عصاره های حاصل از انواع مواد غذایی آلرژی زا) برای اهداف تشخیصی، درمانی و تحقیقاتی استفاده می شود.
دکتر محمد علی عصاره زادگان- دکتر مریم شریف
کارشناسان و متخصصان فنی در مرکز تحقیقات ایمونولوژی با دارا بودن تجربه کافی و تخصص مورد نیاز در خصوص تهیه عصاره های استاندارد از منابع آلرژی زای مختلف می توانند به متقاضیان و فعالان در حوزه تشخیص، درمان و تحقیقات بیماری های آلرژیک همکاری کرده و به ارائه خدمات تخصصی و اجرایی بپردازند. برای اطلاعات بیشتر به آدرس مرکز و یا با شماره تلفن مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران تماس حاصل نمایید.