کارگاه اگزوزوم؛ روش های جداسازی، تایید ویژگی و کاربرد

کارگاه اگزوزوم؛ روش های جداسازی، تایید ویژگی و کاربرد در تاریخ 20 آذرماه 1403 با سخنرانی خانم دکتر نازنین مجتبوی عضو محترم هیئت علمی گروه و مرکز تحقیقات ایمونولوژی، خانم دکتر مهسا حاجی ولیلی عضو محترم هیئت علمی مرکز تحقیقات ایمونولوژی و جناب دکتر محمد محمودی دانش آموخته دکترای ایمونولوژی، به صورت مجازی از طرف مرکز تحقیقات ایمونولوژی برگزار گردید.

 

 

 

کارگاه کشت انواع سلول های چسبنده و غیرچسبنده

 

 

 

کارگاه اصول و مبانی ایمونوفلورسانس

 

 

برگزاری پنل تخصصی محیط، آلودگی هوا و ایمونولوژی در شانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران

شانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی امسال 7 تا 9 اردیبهشت ماه در مرکز همایشهای رازی برگزار گردید. در این کنگره علمی دو نفر از اعضای مرکز تحقیقات ایمونولوژی در پنل آلاینده های محیط زیست و ایمونولوژی سخنرانی محوری ارائه کردند. خانم دکتر شهره نیکو عضو هیات علمی مرکز تحقیقات ایمونولوژی در مورد آلاینده های آلی پایدار مانند دایوکسین و تاثیر آن بر سیستم ایمنی صحبت کردند.

ایشان اظهار داشتند که آلاینده های آلی پایدار مواد شیمیایی و اغلب سمی هستند که از طریق فعالیتهای انسانی وارد محیط زیست می شوند. دایوکسینها بیشتر از طریق احتراق ناقص در زباله سوزها تولید و وارد چرخه غذایی انسان می شوند. بیشترین میزان ورود دایوکسین به بدن از طریق خوردن مواد غذایی مخصوصا فرآورده های دامی مانند گوشت، ماهی و لبنیات می باشد زیرا این سموم در بافتهای چربی حیوانات ذخیره می شوند و نیمه عمر بالایی نیز دارند.

دایوکسینها به شدت سرطانزا بوده و مشکلاتی را در سیستم عصبی، هورمونی، پوستی و ... ایجاد کرده باعث ناباروری و تشدید بیماریهایی مانند اندومتریوز در خانمها می شوند. امروزه شواهدی مبنی بر ارتباط دایوکسین و بیماری اوتیسم وجود دارد که نشان دهنده خطر در معرض قرارگرفتن مادران باردار با آلاینده های آلی پایدار می باشد زیرا در دوران بارداری از طریق جفت و سپس از طریق شیر مادر این سموم به فرزند منتقل شده و عوارض جبران ناپذیری را در سیستم عصبی کودک ایجاد می کند.

در پایان خانم دکتر نیکو به بیان یکسری از راهکارهای عملی برای کاهش ورود دایوکسین به بدن پرداختند از جمله کاهش مصرف فرآورده های دامی مانند گوشت ، ماهی و لبنیات و جداکردن بافتهای چربی از گوشت قبل از مصرف و استفاده از لبنیات کم چرب، استفاده از مواد ارگانیک و توسعه کشاورزی ارگانیک، کاهش مصرف پوشک و پدهای بهداشتی و استفاده از انواع قابل شستشوی آن و همچنین کاهش تولید زباله های عفونی و آلوده مخصوصا در بیمارستانها و سوزندان آنها در دماهای بالا.

 

 

 

 

کارگاه اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی و القاء مدل های تجربی

طی این کارگاه دو روزه که ذیل شانزدهیمن کنگره ایمونولوژی و آلرژی در 16 و 17 اردیبهشت ماه 1402 در مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیمارستان حضرت رسول (ص) برگزار گردید، خانم دکتر پریا بیاتی و خانم دکتر مرجان طاهریان مباحث مربوط به اصول کار و الزامات اخلاقی و قانونی و همچنین شیوه صحیح گزارش مطالعات مرتبط با حیوانات آزمایشگاهی را شرح و بسط داده و به آموزش عملی دستورزی موش آزمایشگاهی از مهار و روش های تجویز دارو تا القاء انواع مدل های رایج آزمایشگاهی پرداختند.

 

 

 

کارگاه آموزش مقدماتی طراحی و انجام مطالعات مروری سیستماتیک و متاآنالیز

 

 

کارگاه دانش مالکیت فکری و فرایند ثبت اختراع

 
 
 
 

وبینار مفاهیم پایه آمار تحلیلی با نرم‌افزار SPSS

 

 

وبینار آموزشی "مفاهیم پایه آمار تحلیلی با استفاده از نرم افزار SPSS (ویژه مطالعات علوم پایه پزشکی)" در تاریخ دوشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۹ الی ۱۴۰۰/۷/۲۱ برگزار شد. 
در این وبینار که توسط اعضای مرکز جناب آقای دکتر خوش میرصفا و سرکار خانم دکتر عظیمی به مدت ۳ روز برگزار گردید، تعاریف و مفاهیم اولیه آمار، معرفی انواع متغیرها، دسته بندی انواع تست های آماری، مقایسه آماری بین گروه ها، تحلیل آزمون های همبستگی و رگرسیون خطی/ غیرخطی و آزمون های جداول توافقی و آنالیزهای مرتبط با استفاده از نرم افزار SPSS توضیح داده شد.
 

 
 
 
 
 
 
 

وبینار آشنایی با اصول پروپوزال نویسی

 
 
وبینار "آشنایی با اصول پروپوزال نویسی"  در تاریخ شنبه ۱۴۰۰/۷/۱۰ برگزار شد.
در این وبینار که توسط اعضای مرکز سرکار خانم دکتر عظیمی، خانم دکتر نیکو و خانم دکتر فرجی برگزار گردید، مفاهیم و تعاریف پروپوزال یا طرح تحقیقاتی علوم پایه پزشکی، هدف از نوشتن پروپوزال و ارکان اصلی پروپوزال،  مراحل مختلف نگارش پروپوزال، انواع مطالعه و انواع متغیرهای مطالعه توضیح داده شد.
 
 
 
 
 
 

وبینار آشنایی با اصول کشت سلول و انواع روش های بررسی تکثیر سلولی

 
 
وبینار  " آشنایی با اصول کشت سلول و انواع روش های بررسی تکثیر سلولی" در تاریخ دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۸ برگزار شد.
در این وبینار که توسط اعضای مرکز سرکار خانم دکتر عظیمی، خانم دکتر نیکو و خانم دکتر فرجی برگزار گردید، تعاریف و مفاهیم اولیه کشت سلول؛ تجهیزات، وسایل کشت سلول و نکات ایمنی برای ورود به اتاق کشت سلول؛ آلودگی های رایج و روش شناسایی آن­ها؛ انواع محیط کشت و محتویات آن­ها؛ نحوه شمارش سلولی، پاساژ دادن و فریز کردن سلولهای چسبان و غیرچسبان و  انواع روش های بررسی تکثیر سلولی توضیح داده شد.

 
 
 
 
 
 

کارگاه اصول نظری و عملی ایمونوبلاتینگ

 
 
به اطلاع اعضای هیات علمی و دانشجویان محترم می رساند کارگاه اصول نظری و عملی ایمونوبلاتینگ، روز چهارشنبه مورخ ۲ مرداد ماه در مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می گردد.
تدریس مطالب در این کارگاه بر عهده سرکار خانم دکتر مریم عظیمی و جناب آقای سید احمد رضا محمودی می باشد.
ظرفیت این کارگاه محدود به ۱۰ نفر است لذا به منظور ثبت نام با شماره تلفن های ۶۴۳۵۲۶۵۹-۰۲۱ و یا ۰۹۳۹۵۲۵۳۰۴۳ (رحمانی) تماس حاصل فرمائید.
هزینه این کارگاه ۱۵۰ هزار تومان می باشد که برای دانشجویان گرامی دانشگاه علوم پزشکی ایران ۱۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

آدرس محل برگزاری کارگاه : 
تهران، خیابان ستارخان، خیابان نیایش، مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی حضرت رسول اکرم (ص)، ساختمان شماره ۳، طبقه سوم، جنب بخش اندوسکوپی

 
 
 
 
 
 
 

کارگاه جداسازی و کشت سلول های تک هسته ای خون محیطی (PBMC)

 
 
به اطلاع اعضای هیات علمی و دانشجویان می رساند کارگاه تئوری و عملی جداسازی و کشت سلول های تک هسته ای خون محیطی (PBMC) مورخ دوشنبه ۲۷ خرداد ماه در مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می گردد.
تدریس مطالب در این کارگاه بر عهده دکتر شهره نیکو و دکتر مریم عظیمی می باشد.
ظرفیت این کارگاه محدود به ۱۰ نفر است لذا به منظور ثبت نام با شماره تلفن های ۶۴۳۵۲۶۵۹-۰۲۱ و یا ۰۹۳۹۵۲۵۳۰۴۳ (رحمانی) تماس حاصل فرمائید.
هزینه این کارگاه ۵۰ هزار تومان می باشد که برای دانشجویان گرامی دانشگاه علوم پزشکی ایران ۳۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

آدرس محل برگزاری کارگاه : 
تهران، خیابان ستارخان، خیابان نیایش، مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی حضرت رسول اکرم (ص)، ساختمان شماره ۳، طبقه سوم، مرکز تحقیقات ایمونولوژی

 
 
 
 
 
 

کارگاه Epitope mapping

 
 
به اطلاع اعضای هیات علمی و دانشجویان می رساند کارگاه Epitope mapping مورخ چهارشنبه 12 دی ماه در سایت کامپیوتر  واقع در طبقه اول دانشکده پزشکی دانشگاه ایران برگزار می گردد.
تدریس مطالب در این کارگاه بر عهده جناب آقای دکتر رضا فلک و جناب آقای احسان رئوفی می باشد.
ظرفیت این کارگاه محدود به 24 نفر است لذا به منظور ثبت نام با شماره تلفن های 64352659-021 و 09395253043 (رحمانی) تماس حاصل فرمائید.
هزینه این کارگاه 60 هزار تومان می باشد و برای دانشجویان گرامی تخفیف 50 درصدی لحاظ گردیده است.

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
Template settings