• 1400/04/19 - 03:15
  • - تعداد بازدید: 10982
  • - تعداد بازدید کنندگان: 10978
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

احتمال بيشتر مرگ هاي کرونايي در مردان با سطح پايين تستوسترون

304470.mp3 احتمال بيشتر مرگ هاي کرونايي در مردان با سطح پايين تستوسترون



نتايج يک مطالعه جديد نشان مي دهد مردان با ميزان تستوسترون پايين با احتمال بيشتر مرگ ناشي از کوويد ?? مواجه هستند.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مديکال نيوز، محققان بيمارستان دانشگاه سن رافائل ايتاليا پي بردند مردان مبتلا به کوويد ?? که پس از ورود به بيمارستان تستوسترون پاييني داشتند، با احتمال بيشتر ابتلاء به نوع شديد بيماري و مرگ ناشي از کوويد ?? مواجه بودند.
تحقيق انجام شده در ميلان ايتاليا در جريان اولين موج ويروس کرونا در سال ???? نشان داد که هر چه سطح تستوسترون کمتر باشد، احتمال نياز بيماران مرد به مراقبت‌هاي ويژه، لوله گذاري براي دستگاه تنفس و بستري شدن در بيمارستان بيشتر است. احتمال مرگ آنها نيز شش برابر است.
دکتر «آندره سالونيا»، سرپرست تيم تحقيق و همکارانش ??? بيمار مرد مبتلا به کوويد ?? را که به بخش اورژانس مراجعه کرده بودند، با ??? داوطلب مرد سالم مقايسه کردند که بين ماه‌هاي فوريه و مه ???? براي دادن خون در بيمارستان حضور داشتند.
تيم تحقيق هم بيماران و هم داوطلبان را از نظر سطح هورمون‌هاي مردانه از جمله تستوسترون بررسي کردند.
تستوسترون در مقياس نانومول در ليتر (nmol / l) اندازه گيري مي‌شود و مقدار ?.? يا پايين‌تر از آن، تستوسترون پايين تلقي مي‌شود.
با کمال تعجب مشخص شد که نزديک به ?? درصد بيماران داراي تستوسترون پايين‌تر از اين ميزان بودند، در حالي که در داوطلبان سالم فقط ?? درصد بود. علاوه بر اين، سطح تستوسترون در بيماران به طور متوسط حدود ?.? نانومول در ليتر بود.
در آن دسته از بيماران کرونايي که علائم خفيفي داشتند يا در بيمارستان بستري شده بودند، ميزان تستوسترون کمي بالاتر (بين ? تا ? نانومول در ليتر) نسبت به بيماران بستري در ICU يا افرادي که به دليل بيماري فوت کرده بودند (فقط ?.? تا ?.? نانومول در ليتر) بود.
هنوز محققان نمي‌دانند که آيا تستوسترون پايين، از قبل بيماري وجود دارد که باعث تشديد بيماري مي‌شود يا اينکه به علت ابتلاء به کرونا ويروس اين اتفاق مي‌افتد.
اما تحقيقات ديگر نشان داده است که برخي گيرنده‌هاي کروناويروس از جمله آنزيم ?TMPRSS با هورمون‌هاي مردانه در ارتباط هستند و تعداد سلول‌هاي توليدکننده تستوسترون را کاهش مي‌دهند.

تهيه کننده خبر: دکتر فاطمه فرجي
دکتراي تخصصي ايمونولوژي

 


منبع خبر:


  • گروه اخبار : اخبار علمي عمومي
  • کد خبر : 304470
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings