• 1398/04/22 - 07:51
  • - تعداد بازدید: 2295
  • - تعداد بازدید کنندگان: 2294
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

مصرف خوراکي هاي آلرژي زا در دوران کودکي مي تواند ريسک ابتلا به آلرژي را کاهش دهد

مصرف خوراکي هاي آلرژي زا در دوران کودکي مي تواند ريسک ابتلا به آلرژي را کاهش دهد

304423.mp3 مصرف خوراکي هاي آلرژي زا در دوران کودکي مي تواند ريسک ابتلا به آلرژي را کاهش دهد


در گذشته متخصصان به والدين توصيه مي کردند که کودکان خود را در معرض غذا هاي آلرژي زا قرار ندهند اين در حالي است که مطالعات جديد نشان مي دهد که مواجهه با اين گونه مواد خوراکي در ابتداي زندگي ممکن است گزينه بهتري باشد.

اين گروه تحقيقاتي پيشنهاد مي کنند که والدين مواد غذايي آلرژي زايي مانند کره بادام زميني را از حدود سن ? ماهگي در رژيم غذايي کودکانشان قرار دهند. علاوه بر اين اين گزارش ها پيشنهاد مي دهند که نيازي به محدود کردن رژيم غذايي خود در دوران بارداري و شيردهي جهت حفاظت کودکان از ايجاد آلرژي ندارند.

اين گزارش پيشنهاد مي کند که مادران تا سن ? تا ? ماهگي کودکان خود را تنها با شير مادر تغذيه کنند تا کودکان را از ايجاد حساسيت هاي پوستي مانند اگزما حفاظت کنند.  پس از آن حتي اگر شير مادر تنها منبع تغذيه کودک نباشد مي تواند باعث حفاظت در برابر خس خس کردن تنفسي تا ? سالگي و تا سنين بالاتر حفاظت در برابر آسم گردد.
غذاهايي که عامل بيشترين موارد آلرژي هستند شامل شير گاو، تخم مرغ، صدف دريايي، آجيل هاي درختي، بادام زميني ، گندم و سويا هستند که از سال ???? آکادمي پزشکي کودکان آمريکا اعلام کرده است که هيچ گونه مدرک علمي دال بر کاهش شانس ابتلا به آلرژي در کودکاني که در سنين پايين از مصرف مواد غذايي آلرژي زا پرهيز کرده اند، وجود ندارد.

اين در حالي است که مطالعه جديد نشان مي دهد که مصرف ماده غذايي آلرژي زايي مانند بادام زميني در سنين بسيار پايين ? تا ? ماهگي مي تواند حتي باعث جلوگيري از ايجاد آلرژي گردد.
دکتر جنيفر اپليارد رئيس بخش آلرژي و ايمونولوژي بيمارستان سينت جان ديترويت در اين باره مي گويد:" نظر متخصصان قديم اينگونه بود که سيستم ايمني بدن در ? سال اول زندگي در چنان سردرگمي اي قرار دارد که نمي تواند به غذاهاي آلرژي زا واکنش صحيح از خود نشان دهد. اما حال نتيجه گيري اينگونه است که سيستم ايمني نياز به تحت فشار قرار گرفتن دارد، اجازه دهيد کودکان کثيف شوند، حيوان خوانگي داشته باشند و غذاهاي گوناگون بخورند. شايد حفاظت از آنان در برابر همه چيز چندان ايده خوبي نباشد. البته بايد ذکز کرد که اين مطالعات هنوز محدوديت هايي دارند و نمي توان با استفاده از نتايج آن ها به نتايج قطعي رسيد. والدين نبايد از ايجاد آلرژي در کودکانشان احساس گناه کنند. با پيروي از تمام اين موضوعات نيز باز هم ممکن است کودک دچار آلرژي شود. عکس اين قضيه نيز صادق است و کودک مي تواند در ? ماهگي به بادام زميني واکنش ندهد اما بعدا به آن حساسيت پيدا کند."

 





تهيه و تدوين : سهيل رحماني فرد

اقتباس از : WebMD
تاريخ خبر: جولاي ????
پست الکترونيک : soheil.rahmani.fardgmail.com






 
  • گروه اخبار : اخبار علمي عمومي
  • کد خبر : 304423
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings