• 1400/05/31 - 05:00
  • - تعداد بازدید: 22688
  • - تعداد بازدید کنندگان: 22684
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

يافته محققان آلماني؛ فاموتيدين و آسپرين در کاهش شدت بيماري کوويد 19 مفيد هستند

304473.mp3 يافته محققان آلماني؛ فاموتيدين و آسپرين در کاهش شدت بيماري کوويد 19 مفيد هستند


مطالعه محققان نشان مي دهد داروي سوزش معده "فاموتيدين" همراه با آسپرين از شدت بيماري و مرگ و مير ناشي از بيماري کوويد ?? مي کاهد.
 



به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مديکال نيوز، يک مطالعه فوق تحليلي دقيق توسط محققان دانشگاه ويرجينيا ايالات متحده و دانشگاه هامبولت آلمان بر روي يافته‌هاي تحقيقاتي قبلي نشان داده است که داروي فاموتيدين در کنار آسپرين مي‌تواند از شدت بيماري و مرگ و مير در مبتلايان به کوويد ?? جلوگيري کند.



اين مطالعه شواهد واقعي را براي بهبود نتايج با آنتاگونيست هاي گيرنده هيستامين H? (H?RA) مانند فاموتيدين و آسپرين در بيش از ?? هزار بيمار کرونايي نشان داد.



يک شبکه ارتباطات عملکردي بين هيستامين و H?RA از يک سو و مسيرهاي فيزيولوژيکي متفاوت از سوي ديگر وجود دارد. اين مسيرهاي علامت دهي شامل سيستم گوارشي (کاهش اسيد) و التهاب‌هاي نامنظم (طوفان سايتوکايني) است که به احتمال زياد زمينه ساز بسياري از مشکلات ناشي از کوويد ?? است.



تيم مطالعه معتقد است که فاموتيدين در درمان کوويد ?? مفيد است زيرا توانايي H?RA را در مسيرهاي پيش التهابي که در هنگام عفونت نامنظم مي‌شوند کاهش مي‌دهد.



تجزيه و تحليل دقيق پرونده پزشکي بازماندگان کرونايي نشان داد که تعداد قابل توجهي از آنها مبتلا به سوزش معده مزمن بودند و از داروي ارزان قيمتي به نام فاموتيدين استفاده مي‌کردند.



به گفته محققان به نظر مي‌رسد فاموتيدين در دوزهاي بالا (معادل حدود ?? قرص) شانس زنده ماندن براي بيماران مبتلا به کوويد ?? را افزايش مي‌دهد، به ويژه هنگامي که با آسپرين همراه باشد. همچنين به نظر مي‌رسد مانع از شدت پيشرفت بيماري شده و باعث مي‌شود بيماران کمتر به مرحله‌اي برسند که به لوله گذاري يا دستگاه تنفس مصنوعي نياز داشته باشند.



به گفته محققان، «اساساً، سيستم ايمني بدن در زمان ابتلا به اين بيماري دچار مشکل مي‌شود و شروع به حمله به اندامي مانند بافت ريه سالم مي‌کند، زيرا از بين بردن ويروس مهاجم بسيار نااميدکننده است.»



نظريه تيم مطالعه اين است که فاموتيدين اين واکنش را سرکوب مي‌کند. اگرچه اين دارو با هدف خاصي يعني مسدود کردن گيرنده‌هاي هيستامين که به توليد اسيد در معده کمک مي‌کند، توليد شده است اما مانند ساير داروها مي‌تواند عوارض جانبي ايجاد کند.

تهيه کننده خبر: دکتر فاطمه فرجي 
دکتراي تخصصي ايمونولوژي

 



منبع خبر:



 https://www.mehrnews.com/news/???????/%D?%??%D?%A?%D?%??%D?%??%D?%AA%DB%?C%D?%AF%DB%?C%D?%??-%D?%??-%D?%A?%D?%B?%D?%BE%D?%B?%DB%?C%D?%??-%D?%AF%D?%B?-%DA%A?%D?%A?%D?%??%D?%B?-%D?%B?%D?%AF%D?%AA-%D?%A?%DB%?C%D?%??%D?%A?%D?%B?%DB%?C-%DA%A?%D?%??%D?%??%DB%?C%D?%AF-%DB%B?%DB%B?-%D?%??%D?%??%DB%?C%D?%AF-%D?%??%D?%B?%D?%AA%D?%??%D?%AF





 
  • گروه اخبار : اخبار علمي عمومي
  • کد خبر : 304473
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings