انجام آزمایشات تخصصی ارزیابی آلرژی زایی محصولات گیاهان دارویی و غذایی

 

امروزه با افزایش اقبال عمومی از داروهای گیاهی در قالب طب مکمل یا جایگزین در کشور و سراسر جهان و همچنین افزایش و گسترش تعداد و تنوع داروهایی که از عصاره زهای گیاهان بدست آمده اند و همچنین تنوع محصولات غذایی و فرآورده های آنها بررسی شاخص های مرتبط با سلامتی این محصولات گیاهی و غذایی از نظر توانایی آنها در ایجاد عوارض آلرژیک و شوک آنافیلاکسی در فرد حساس از ضروریات فرایند تولید و تایید اینگونه محصولات می باشد.

مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یکی از مراکز پیشرو در خصوص ارزیابی آلرژی زایی محصولات مختلف گیاهی و غذایی آمادگی فنی و آزمایشگاهی لازم جهت ارائه این خدمت تخصصی را به فعالان حوزه تولید محصولات دارویی گیاهی و یا محصولات و فرآورده های غذایی مرتبط با صنایع غذایی، دارا می باشد.

دکتر محمد علی عصاره زادگان- دکتر مریم شریف

 

خواهشمند است جهت اطلاعات بیشتر و دریافت خدمات آزمایشگاهی در این خصوص به آدرس مرکز و یا با شماره تلفن مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران تماس حاصل نمایید.

 

تهران، ستارخان، خیابان نیایش، بیمارستان رسول اکرم (ص)، ساختمان شماره ۳، طبقه سوم، مرکز تحقیقات ایمونولوژی

تلفن  ۶۴۳۵۲۶۵۹-۰۲۱

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
Template settings