• 1398/01/28 - 08:15
  • - تعداد بازدید: 4131
  • - تعداد بازدید کنندگان: 4130
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

آيا واکسن HPV ( گارداسيل ) خطرناک است ؟

304335.mp3 آيا واکسن HPV ( گارداسيل ) خطرناک است ؟



واکسن HPV در سراسر جهان براي سال ها در کشورهاي مختلف مانند استراليا، کانادا، انگلستان، ايالات متحده آمريکا و بسياري از کشورهاي اروپاي غربي استفاده شده است. بيش از ?? ميليون نفر در سراسر جهان واکسينه شده اند.تعدادي از سازمان هاي مرتبط در سراسر جهان، از جمله مراکز کنترل و پيشگيري از بيماري در ايالات متحده، سازمان بهداشت جهاني (WHO) و EMA، استفاده از واکسن HPV را براي سال هاي بسيار طولاني تحت نظر داشته اند. آنها از بسياري از انواع مختلف اطلاعات و داده هاي ايمني استفاده مي کنند و همچنان مي گويند واکسن HPV بسيار ايمن و بي خطر است.

گارداسيل چهار ظرفيتي (انواع ?، ??، ?? و ??)، يک واکسن بازسازي شده است و داخل عضله بازو تزريق مي شود. اين واکسن براي پيشگيري از سرطان مقعد، دهانه رحم، واژن، ناحيه خارجي تناسلي و رشد بافت غيرطبيعي در اين مناطق و همچنين پيشگيري از زگيل تناسلي است.

واکسن گارداسيل ? (واکسن پاپيلوما ويروس انساني ? ظرفيتيي)، به محافظت از دختران و زنان سنين ? تا ?? سال در برابر سرطان هاي دهانه ي رحم، واژن، دستگاه تناسلي خارجي و مقعد و همچنين زگيل هاي تناسلي ناشي از ? نوع ويروس HPV کمک مي کند. گارداسيل به محافظت از پسران و مردان ? تا ?? سال در برابر سرطان هاي مقعد و زگيل تناسلي ناشي از انواع مشابه HPV کمک مي کند.

گارداسيل از تمام انواع سرطان دهانه رحم جلوگيري نمي کند؛ لذا براي زنان، انجام غربالگري سالانه جهت تشخيص زود هنگام سرطان رحم يا همان تست پاپ اسمير لازم و ضروري است.زگيل هاي تناسلي و يا سرطان را درمان نمي کند.به ياد داشته باشيد که همه سرطان هاي دستگاه تناسلي، واژينال و مقعد بواسطه HPV ايجاد نمي شوند و گارداسيل ? تنها در مقابل آن دسته از سرطان هاي فرج، واژن و مقعد ناشي از انواع HPV تيپ ?? ??، ??، ??، ??، ?? و ?? محافظت مي کند.

بسياري از کارآزمايي هاي باليني و مطالعات علمي به بررسي اينکه آيا بين واکسيناسيون HPV باعث ابتلا به بيماري هاي طولاني مدت مي شود پرداخته اند.اين سازمان هاي مسئول، هيچگونه افزايش بروز موارد فوق الذکر در مقايسه ي بين افرادي که واکسن گرفته اند و آن هايي که واکسن نگرفته اند را پيدا نکرده اند.کميته مشورتي جهاني سازمان بهداشت جهاني WHO بر روي ايمني واکسن به طور منظم شواهد بين المللي در مورد ايمني واکسيناسيون HPV را بررسي مي کند و در ماه مارس سال ????، بيانيه اي صادر کرد که هيچ مدرکي مبني بر ارتباط بين واکسيناسيون HPV و بيماري هاي فوق الذکر وجود ندارد.


اقتباس شده از : ImmunologyToday

هاله عبدلي
دانشجوي دکتراي تخصصي ايمونولوژي

پست الکترونيک : haleh.abdoligmail.com












 

  • گروه اخبار : اخبار علمي تخصصي
  • کد خبر : 304335
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings