تاثير مثبت شير مادر مبتلا به کرونا بر روي نوزاد
محققان در پژوهشي تازه دريافتند شير مادر مبتلا به کرونا ميتواند براي نوزادانشان آنتي بادي به همراه داشته باشد.
به تازگي محققان آمريکايي دريافتند شير مادران مبتلا به کرونا ميتواند آنتي بادي (پادتن) را براي نوزادانشان به همراه آورد.
به گزارش پايگاه «medical xpress»، يک تيم از محققان آمريکايي اعلام کردند مادران مبتلا به کرونايي که به نوزادان خود شير ميدهند، آنتي باديهايي را براي نوزادان شان به ارمغان ميآورند که ميتواند محافظي طبيعي براي اين نوزادان در برابر کرونا باشد.
اين تيم تحقيقاتي، شامل محققاني از «دانشگاه واشنگتن»، «دانشگاه مرکز پزشکي روچستر»، «دانشگاه کاليفرنيا» و شمار ديگري از دانشگاهها و مراکز تحقيقاتي آمريکايي بود و نتايج آن در تاريخ ?? دسامبر ???? در مجله ايمني شناسي «Frontiers» به چاپ رسيد.
اين گزارش جديد نشان ميدهد شير «زنان شيرده» مبتلا به ويروس «SARS-CoV-?» (ويروس عامل کرونا) حاوي ويروس نيست. اين تحقيقات همچنين از پيشنهادهايي حمايت ميکند که از زنان ميخواهد تا در طول مدت داشتن بيماري کرونا و نيز بعد آن به شير دادن به نوزادان شان ادامه دهند.
اين تيم نمونههاي شير مادر را براي آنتي باديهاي ايمونوگلوبين A، مخصوص پروتئين سنبله در ويروس کرونا که مسئول اين همه گيري است، مورد آزمايش قرار دادند. در اين آزمايش مشخص شد سه چهارم زنان به توليد آنتي بادي در شيرهايشان تا دو ماه ادامه ميدهند که در برخي از آنها، آغاز آن ظرف هفتهاي که کروناي اين زنان تشخيص داده شده بود، صورت پذيرفته است.
در اين پژوهش بيش از ?? زن تحت تحقيقات قرار گرفتند. «ميشل مک گواير» (Michelle McGuire) از دانشگاه آيداهو که رياست اين پژوهش را بر عهده داشت، گفت: آنتي باديها در بيشتر اين زنها تا دو ماه بالا بود، بنابراين اگر شما مبتلا به کرونا هم هستيد؛ شيردهي کاردرستي است.
آنتي بادي موجود در شير مادر احتمالا منبعي پايدار از ايمني غير فعال را براي نوزادان فراهم ميکند.
محققان ميگويند: هيچ ويروس زندهاي در شير مادران مبتلا به کرونا کشف نشده است و شير دادن نه تنها براي نوزادان ايمن است، بلکه احتمالا سبب حفاظت از نوزاد نيز خواهد شد.
تهيه کننده خبر: دکتر فاطمه فرجي
دکتراي تخصصي ايمونولوژي
منبع خبر: