• 1397/09/12 - 16:13
  • - تعداد بازدید: 1226
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1225
  • زمان مطالعه: 6 دقیقه

شبکه جامع آلرژي پل ارتباطي ميان توليدکنندگان و مصرف کنندگان يافته هاي اميدبخش

موسسه شبکه جامع آلرژي پل ارتباطي ميان توليدکنندگان و مصرف کنندگان يافته هاي اميدبخش در زمينه پيشگيري، تشخيص و درمان بيماريهاي آلرژي است.

304263.mp3 شبکه جامع آلرژي پل ارتباطي ميان توليدکنندگان و مصرف کنندگان يافته هاي اميدبخش


موسسه شبکه جامع آلرژي پل ارتباطي ميان توليدکنندگان و مصرف کنندگان يافته هاي اميدبخش در زمينه پيشگيري، تشخيص و درمان بيماريهاي آلرژي است.
به گزارش روابط عمومي معاونت تحقيقات و فن آوري؛ مصاحبه اي  بادکتر  محمد علي عصاره زادگان دانشيار گروه ايمونولوژي دانشکده پزشکي- عضو هيات مديره انجمن ايمونولوژي و آلرژي ايران صورت گرفته است که متن آن به شرح ذيل است:


 



 


دکتر   عصاره زادگان عنوان کرد: شبکه جامع آلرژي قصد دارد با ايجاد پل ارتباطي ميان بيمار آلرژيک و متخصص آلرژي و همچنين با بهره گيري از تجربيات و تحقيقات ارزشمند انديشمندان در زمينه پيشگيري از بيماريهاي آلرژيک، گامي هرچند خرد و ناچيز در راستاي اعتلاي سطح بهداشت کشور ايران بردارد.
وي گفت: در چند دهه اخير، به موازات رشد اقتصادي و فرهنگي و ارتقاي سطح بهداشت عمومي و پوشش ايمن سازي در ارتباط با بيماري هاي واگير و عفوني در کشور هاي با درآمد کم و در حال توسعه باعث شده است به طور نسبي درجهان و بخصوص کشور هاي توسعه يافته اينگونه بيماري هاي عفوني تحت کنترل درآيند. ولي با کنترل بيماري هاي واگير و ارتقاي سطح اقتصادي، فرهنگي و بهداشتي و به طور کلي سلامت جامعه ما با روند رو به رشد بيماري هاي مزمن غيرواگير و عوارض ناشي از آنها در چنين جوامعي روبرو مي باشيم.
دانشيار گروه ايمونولوژي دانشکده پزشکي بيان کرد: اکنون در جهان بيماريهاي غيرواگير از مهمترين موانع توسعه کشورها هستند و هزينه هاي سرسام آور ناشي از اين بيماريها هر نظام بهداشتي و درماني را با چالشهاي عديده اي روبرو نموده است. اما شاه کليد و راهکار مقابله با افزايش ابتلا به بيماري هاي واگير، شناسايي عوامل خطر ، پيشگيري و کنترل اين عوامل مي باشد، اما در ميان بيماري هاي مختلف غيرواگير در جهان، بيماري هاي آلرژيک مانند رينيت آلرژيک يا آلرژي بيني به عنوان شايع ترين بيماري هاي واگير به شمار مي آيند.
وي افزود: تخمين زده مي شود ?? تا ?? درصد از کل جمعيت جهان به آلرژي مبتلا مي باشند! آمارها و مطالعات مختلف و متعدد انجام شده در کشورهاي مختلف حاکي از روند رو به رشد شيوع بيماري هاي آلرژيک بخصوص آسم، آلرژي غذايي و رينيت آلرژيک در دو دهه اخير بوده است. در ايران بر اساس مطالعات انجام شده شيوع بيماري رينيت آلرژيک در کودکان ? تا ? سال (حدود ?? درصد) و در نوجوانان سنين ?? تا ?? سال( حدود ?? درصد) است. همچنين شيوع بيماري آسم در کودکان دوره ابتدايي در ايران حدود ? درصد است. عالوه بر اين، مطالعات نشان داده حدود ? درصد بالغين ايراني به آسم مبتلا هستند.
 عضو هيات مديره انجمن ايمونولوژي و آلرژي ايران  اظهار کرد:بديهي است اثرات ناشي از کارافتادگي و عوارض ناشي از بيماري هاي آلرژيک از يک سو و از سوي ديگر هزينه هاي هنگفت براي کنترل و درمان آلرژي از سوي ديگر مي تواند صدمات روحي و رواني قابل توجه اي براي فرد بيمار داشته باشد. به طور مثال در مطالعه انجام شده در ايران نتايج نشان داده است که هزينه سالانه براي کنترل و درمان آسم در ايران براي هر بيمار حدود ??? دلار مي باشد.
 البته اين هزينه مادي جداي از آثار روحي و رواني و از کارافتادگي بيمار مي باشد. در خصوص اثر ابتلا به آلرژي در بهره وري شغلي در ايران مدارک مستند و معتبري در دسترس نيست اما در آمريکا مبتلايان به رينيت آلرژيک حدود ???????? روز کاري را به خاطر عوارض ناشي از ابتلا به رينيت آلرژيک از دست مي دهند. همچنين در آمريکا حدود ?? ميليون نفر در سال حداقل بيش از ? روز از علائم و عوارض ناشي از اين بيماري رنج مي برند.
دکتر   عصاره زادگان  تصريح کرد:رينيت آلرژيک باعث مي شود کودکان مبتلا حدود ? ميليون روز مدرسه نروند، بزرگسالان حدود ? ميليون روز کاري را از دست دهند و تقريبا بيش از ? ميليارد دلار صرف دارودرماني اين بيماري مي شود. اما بيماري آلرژي نوعي بيماري غيرواگير است که قطعي ترين درمان آن پيشگيري و اجتناب از برخورد و مواجهه با عوامل حساسيت زا آلرژن ها مي باشد، فراموش نکنيم استفاده از داروهاي شيميايي و يا گياهي براي برطرف ساختن علائم آلرژي مورد استفاده قرا مي گيرند.
وي افزود: بنابراين براي بيماران مبتلا به آلرژي، آگاهي از ماهيت بيماري، بخصوص روش هاي کنترل و پيشگيري مي تواند کمک شاياني به ارتقاي سلامت جامعه و کاهش عوارض روحي، رواني و اقتصادي ناشي از بيماري آلرژي داشته باشد. در همين راستا سازمان بهداشت جهاني فعاليت در جهت شيوه زندگي و پيشگيري از بيماري هاي غيرواگير را در جهان، بخصوص در کشورهاي کم درآمد و درحال توسعه يک ضرورت شمرده است، البته بديهي است که چنين فعاليت هايي بايد با منابع مالي چنين جوامعي متناسب باشد. با عنايت به اينکه مديريت موفق بيماري هاي غيرواگير در يک جامعه، ارتباط مستقيم با مشارکت مردم دارد و همچنين با توجه به تجربه چندين ساله اي که اينجانب در حوزه آلرژي داشته ام، فکر تاسيس شبکه جامع آلرژي به ذهنم خطور نمود. پس از فراز و نشيب هاي مختلف و مطالعات مختلف و گسترده، سرانجام با تلاش خدمتگزاران و سربازان علم و دانش، شبکه جامع آلرژي با هدف مهيا ساختن بستري سهل الوصول براي استفاده عموم مردم در حوزه کنترل و پيشگيري، تشخيص و درمان آلرژي در تاريخ ?? آبان ماه ?? راه اندازي گرديد.
ايشان هدف اصلي شبکه جامع آلرژي را آشنايي و آگاه ساختن مخاطبين به زبان ساده در مورد راهکارهاي معتبر در زمينه پيشگيري از انواع بيماري هاي آلرژيک دانست و خاطر نشان کرد: البته در کنار اين بخش، براي استفاده متخصصين و محققين فعال در حوزه آلرژي، قسمتي هم به رويدادها و تحقيقات به روز و به اشتراک گذاري نتايج تحقيقات در اين حوزه اختصاص داده شده است. به هر حال شبکه جامع آلرژي قصد دارد با ايجاد پل ارتباطي ميان بيمار آلرژيک و متخصص آلرژي و همچنين با بهره گيري از تجربيات و تحقيقات ارزشمند انديشمندان در زمينه پيشگيري از بيماريهاي آلرژيک، گامي هرچند خرد و ناچيز در راستاي اعتلاي سطح بهداشت کشور عزيزمان ايران بردارد. شايد اگر خدابخواهد بدين گونه بتوان واسطه اي براي کاهش فشارهاي روحي و اقتصادي بر بيماران شده و بالطبع مقداري از هزينه هاي هنگفت ناشي از بيماريهاي آلرژيک را از دوش سيستم بهداشتي و درماني کشوربرداريم. خوشبختانه در مدت تقريبا ? ماه که از راه اندازي و تکميل تدريجي سايت گذشته است ما با استقبال عمومي و چشمگيري مواجهه بوده ايم! و اکنون در کمتر از يکسال، بازديد از سايت به طور ميانگين به بيش از ??? بازديد در روز رسيده است؛ روزانه بيش از ???? صفحه از سايت بازديد مي گردد.
دکتر   عصاره زادگان  اشاره  کرد: اکنون سايت شبکه جامع آلرژي جزء رتبه هاي اول جستجو در گوگل مي باشد، شايد اين استقبال ناشي از وجود خلاء در اين قسمت از حوزه آلرژي در کشور بوده است و همچنين مي تواند بازتابي از اقبال عموم مردم به راهکارهاي پيشگيري کننده از ابتلابه آلرژي باشد، به هر حال ما پرتوان تر از گذشته در جهت اهداف ترجمان و انتقال دانش در دانشگاه علوم پزشکي ايران، سعي بر گسترش اين خدمت رساني به مردم گرامي در ايران و ساير پارسي زبانان در سراسر جهان هستيم.



  • گروه اخبار : اخبار مرکز تحقيقات ايمونولوژي
  • کد خبر : 304263
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings