• 1399/09/18 - 05:55
  • - تعداد بازدید: 10790
  • - تعداد بازدید کنندگان: 10788
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

شيوه زندگي سالم زنان و کوويد-19

شيوه زندگي سالم زنان و کوويد-??

304457.mp3 شيوه زندگي سالم زنان و کوويد-19
در نتيجه همه گيري ويروس کرونا ويروس (COVID-??) ، جهان با يکي از بزرگترين چالشهايي که طي بيش از يک قرن تجربه کرده ايم روبرو است. پيامدهاي اقتصادي براي جامعه به طور بالقوه فاجعه بار است. بخش هاي بهداشت و مراقبت هاي اجتماعي با ارائه خدمات اضطراري در مقياس بي سابقه اي واکنش نشان داده اند ، در حالي که جامعه علمي بر روي ايجاد روش هاي درماني جديد و واکسن براي جلوگيري از امواج بعدي بيماري همه گير تمرکز کرده است.
 
با اينکه طبق مطالعات احتمال مرگ زنان در اثر COVID-?? کمتر از مردان است اما، برخي شرايط ، از جمله چاقي و فشار خون بالا ، سبب شدت علايم بيماري در زنان خواهد شد. در حال حاضر اعتقاد بر اين است که زنان باردار بيشتر از جمعيت عمومي در معرض خطر نيستند. با اين حال، براي تعيين صحت اين مشاهدات بيشتري نياز است. سوالات زيادي وجود دارد که بايد براي بهينه سازي مراقبت ، جلوگيري از آسيب ، کاهش اضطراب در ميان زنان و خانواده هاي آنها و اطلاع از متخصصان بهداشت و سياست گذاران به آنها پاسخ داده شود.
 
براي پيشگيري از ابتلا به کرونا ويروس جديد و جهت تقويت سيستم ايمني  علاوه بر رعايت نکات بهداشتي از ديدگاه تغذيه اي بهتر است منابع غذايي زير در برنامه غذايي روزانه گنجانده شود:


  • مصرف منابع ويتامين C نظير مرکبات (اعم از پرتقال ،نارنگي ،ليموشيرين ،ليمو ترش )، فلفل دلمه اي سبز  و قرمز و فلفل سبز شيرين  و انبه و کيوي و گوجه فرنگي و آناناس ،توت فرنگي توصيه مي گردد

  • مصرف منابع غذايي ويتامين A نظير هويج ،کدو حلوايي ،انبه ،سيب زميني شيرين ،کلم برگ ،تخم مرغ و ماهي توصيه مي گردد

  • مصرف آبميوه هاي نظير آب کلم ،آب کيوي وتوت فرنگي ،آب گوجه فرنگي ،آب کدو تنبل ،آب پرتقال ،آب هويج  جهت تقويت سيستم ايمني مفيد مي باشد.

  • مصرف منابع غذايي ويتامين K نظير پياز ،کلم بروکسل ،کلم بروکلي،کلم پيچ،کلم برگ  ، توت فرنگي ، گل کلم و اسفناج توصيه مي گردد .

  • مصرف منابع غذايي ويتامين B? نظير سينه بوقلمون ،ماهي ،سينه مرغ و نخود سبز توصيه مي گردد

  • مصرف منابع غذايي حاوي ويتامين D? :نظير ماهي،روغن کبد ماهي  ،تخم مرغ و شير توصيه مي گردد

  • مصرف منابع غذايي حاوي ويتامين E نظير فندق ،بادام ،دانه هاي آفتابگردان ،انبه ،اسفناج ،فلفل دلمه اي ،زيتون ،گوجه فرنگي و کيوي توصيه مي شود

  • مصرف منابع غذايي حاوي اسيد فوليک نظير اسفناج ،کلم بروکلي ،انواع کلم ،لوبياقرمز و پرتقال توصيه مي شود

  • مصرف سير بدليل منبع آليسين  و پياز توصيه مي شود البته فقط در مرحله قبل از ابتلا به بيماري.

  • مصرف زنجبيل بدليل منبع غذايي جينجرول و زردچوبه و مکمل تغذيه اي کرکومين مفيد مي باشد


ميوه ها و سبزي ها بخوبي با محلول مخصوص ضدعفوني سبزيجات شسته و گندزدايي و سپس استفاده شود و در صورت نقص  سيستم ايمني بهتر است  سبزي جات و ميوه ها را بصورت پخته استفاده نماييد.
در انتها بايد تاکيد کرد عوارض مصرف خودسرانه و بي رويه ويتامين ها  سبب ايجاد مسموميت، ناهنجاري و اختلال در عملکرد اعضاي بدن و کاهش عملکرد ايمني بدن خواهد شد.
 
تهيه و تدوين:
دکتر مريم عظيمي
منبع:


Suliman KH, Falak ZE, Shoaib M, Ghulam NA, Haq IU, Kang XU, Hui LI. Selected Micronutrients: An Option to Boost Immunity against COVID-?? and Prevent
Adverse Pregnancy Outcomes in Pregnant Women: A Narrative Review. Iranian Journal of Public Health. ???? Oct ??;??(??):????-??

 

https://www.frontiersin.org/research-topics/?????/covid-??-and-womens-health

 
  • گروه اخبار : اخبار علمي عمومي
  • کد خبر : 304457
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings